Få hjälp med fönsterrenovering av 91 Måleri AB i Borlänge

Fönsterrenovering

Behöver du hjälp med fönsterrenovering i Borlänge med omnejd? Vi är ett företag som utför renovering av fönster i Dalarna. För oss är det alltid kvaliteten som kommer först. Begär offert här.

Varför fönsterrenovering?

Den främsta anledningen till att renovera fönster är att deras livslängd förlängs. Du slipper byta ut dina fönster. Fönsterbyte är en ganska stor apparat, men det kan renovering av fönster vara också, för den som är ovan. Därför är det vanligt att människor anlitar en professionell aktör som renoverar deras fönster.

Vad vinner jag på att renovera fönster?

  1. Du sparar pengar. Det är billigare att fixa befintliga fönster än att köpa nya.
  2. Huset behåller värmen bättre. Gamla och otäta fönster läcker värme och det betyder även att uppvärmningskostnaden ökar. Även detta är en besparing med andra ord.
  3. Estetiken bibehålls. Om du har ett gammalt hus är det så klart kul att kunna ha kvar de ursprungliga fönstren, istället för att sätta i nya som inte passar ihop med huset på samma sätt.

91 Måleri - experter på fönsterrenovering

Vad ingår i arbetet med fönster?

Monteringsarbetet i och ur sköts av oss, liksom omkittning, byte av skadat trä och installation av eventuellt nytt glas/tilläggsglas. Självklart ingår tätningslister också.

Kan man sköta fönsterrenovering själv?

En del händiga personer sköter jobbet själva. För den som inte är händig och intresserad av renoveringsarbete är det dock inget vi rekommenderar. För den som har gjort detta förut och, som vi, har de rätta verktygen går det smidigt. För den som har fel verktyg och inga förkunskaper kan jobbet bli tidsödande. 

Jag vill anlita er, hur gör jag?

Begär en offert här. Om du har funderingar eller specialönskemål, ta kontakt här så hjälper vi dig. Välkommen!