Utomhusmålning

Utomhusmålning är något vi ofta hjälper till med. Få hjälp med målning utomhus snabbt och enkelt. Se kategorierna nedan för att välja den tjänst du är mest intresserad av, eller begär offert här direkt.

Vad ingår i utomhusmålning?

De olika tjänsterna inom målning utomhus kan ses här nedanför, eller i menyn under tjänster.

Läs mer om målning utomhus

Vilka tjänster inom utomhusmålning finns?

Som du kan se på denna sida finns det flera olika tjänster som ingår inom målning utomhus. Fasadmålning på olika typer av material är en vanlig tjänst som vi erbjuder. Det är vanligt att människor som ska måla om huset hör av sig till oss.

När kan målning utomhus ske?

Idealt ska temperaturen inte understiga cirka 7 grader varmt, och det ska vara torr luft. Det är inte heller bra att måla i direkt solljus. Ytan som ska målas behöver vara sval och torr. Arbetet är med andra ord väldigt väderberoende, något som är viktigt att hålla koll på för den som ska måla själv. När du anlitar oss behöver du inte tänka på detta – det är ju vårt jobb.

Därför ska du anlita oss för att måla utomhus

Vi är noggranna och effektiva, och väldigt måna om kundrelationerna. En av våra viktigaste principer är att vi alltid ger ett fast pris, utan ovälkomna tillägg i efterhand. Det som står på offerten gäller.

Vilka orter erbjuder ni era tjänster till?

Vårt företag är beläget i Borlänge, vilket innebär att vi rör oss i regionen kring Borlänge. Måleriuppdrag i Falun, Säter och Gagnef är något vi tar oss an. Vi kan även tänka oss andra kommuner. Ta kontakt så diskuterar vi!