stefan-bil
fredrik-bil

OM OSS - 91 MÅLERI AB

Välkommen till 91 Måleri AB, där expertis, kreativitet och tradition möts! Passionen för att göra världen lite vackrare delas av två själar, Stefan Allernäs och Fredrik Magnusson.

91 Måleri AB grundades 2015 och har sedan dess hjälpt många kunder att fräscha till eller bevara sitt hem eller sin bostad.

Lär känna våra grundare nedan.

DSC_0175

Stefan Allernäs

Stefan är kreatören och idésprutan bakom varje arbete. Med pensel och spackelspade i handen formar han inspirerande idéer för att göra ditt hem nytt och spännande. Kontakta Stefan för att ge ditt utrymme en unik touch.

DSC_0180

Fredrik Magnusson

Fredrik representerar den traditionsbundna sidan av vårt team. Han behärskar teknikerna för renovering och är expert på att bevara det genuina i olika objekt. Kontakta Fredrik när du vill restaurera och vårda dina ägodelar och fastigheter.

Vårt miljöarbete

Att värna om våra bäckar, skogar och sjöar är något vi tycker är viktigt.

Vi använder därför en miljövänlig vagn för rengöring av penslar, rollers och färgsprutor. Detta för att undvika att ämnena inte hamnar i naturen.

Vi använder även alltid de modernaste färgerna när det kommer till miljövänlighet. Vi försöker gå i bräschen i branschen när det handlar om miljövänlighet.

Vi gör detta för att vi vill att även nästa och nästa generation skall få njuta av att röra sig fritt i naturen i vårt vackra, avlånga land utan att behöva oroa sig för att dricka vattnet och äta från skogens skafferi.

Låt oss tillsammans skapa konstverk som inte bara förskönar ditt utrymme utan också vårt gemensamma hem, jorden. Kontakt oss för att göra ditt projekt till en verklighet!

OM OSS - 91 MÅLERI AB

VILL DU ATT VI SKA KOLLA HEMMA HOS DIG?

Kontakta oss så kommer vi ut till dig för en fri offertering och besiktning av ditt projekt.

Förverkliga dina projekt, tryggt och säkert!