Om oss - 91 måleri AB

91 Måleri AB grundades av Stefan Allernäs och Fredrik Magnusson, två målerifrälsta vänner som ville göra världen lite snyggare. Läs mer om oss nedan.

Stefan Allernäs

Stefan är kreatören, idésprutan. Penseln och spackelspaden är hans favoritverktyg och det är med dessa han skapar. Det är Stefan ni vänder er till om ni vill få inspirerande idéer och tankar hur ni kan göra ert hem spännande och nytänkande.

Telefon: 076-1622285

Fredrik Magnusson

Fredrik är den traditionella av de två. Han har koll på teknikerna som finns för att renovera samtidigt som man behåller det genuina i olika objekt. Det är Fredrik ni hör av er till när ni vill restaurera och vårda kära ägodelar och fastigheter.

Telefon: 076-1622292

Miljöarbete

Att värna om våra bäckar, skogar och sjöar är något vi tycker är viktigt.

Vi använder därför en miljövagn för rengöring av penslar, rollers och färgsprutor. Detta för att hålla ämnen som inte skall hamna i naturen borta från naturen.

Vi använder även alltid de modernaste färgerna när det kommer till miljövänlighet. Vi försöker gå i bräschen i branschen när det handlar om miljövänlighet.

Vi gör detta för att vi vill att även nästa och nästa generation skall få njuta av att röra sig fritt i naturen i vårt vackra, avlånga land utan att behöva oroa sig för att dricka vattnet och äta från skogens skafferi.

OM OSS - 91 MÅLERI AB