Få hjälp med tapetsering av oss

Tapetsering

Söker du efter en tapetseringsfirma? Undrar du om pris för tapetsering i Borlänge med omnejd? Vi kan hjälpa dig. Begär offert här.

Varför ska jag anlita er firma för tapetsering?

Vi hjälper gärna ditt företag, eller dig som privatperson, med tapetsering. Vi är kunniga och erfarna och levererar alltid ett bra och proffsigt jobb. För oss är även personkemi viktigt, och du kan räkna med ett glatt och trevligt bemötande från oss.

Anlita en kunnig tapetseringsfirma i Borlänge med omnejd

Får jag välja egna tapeter?

Du kanske har en uppfattning om hur du vill att det ska se ut, vilka färger som passar ihop med övriga rummet och så vidare. Om inte har vi smakprover som du kan få titta på.

Gör ni tapetsering av badrum?

Vi tapetserar alla former av utrymmen. När det gäller badrum krävs en speciell våtrumsbehörighet, som vi har. Det krävs även våtrumstapet, eftersom fukt förstör vanliga papperstapeter och tapeter i textil.  

Hur går arbetet till?

Efter att du har begärt och fått offert från oss bokar vi in tapetseringsarbetet en dag som passar dig. Därefter förbereder vi arbetet genom att skydda golv, möbler och annat som kan beröras. Ofta är det bästa att flytta ut möblerna ur rummet där tapetsering ska ske.

Jag har frågor om tapetsering

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig och ger råd kring allt från val av tapeter som kostnad för oss som tapetseringsfirma med mera. Välkommen!